Вълнуващи маркови парфюми за всеки стил и вкус – доверете се на доказаните съставки


Вълнуващи маркови парфюми за всеки стил и вкус – доверете се на доказаните съставки
Снимка: Grazia.BG

Знаем, че любовта, която изпитваме към марковите парфюми, се обуславя предимно от съставките, които дизайнерите включат в съдържанието на есенциите. Колкото и впечатляваща и спираща дъха опаковка например да притежава една есенция, всеки клиент я закупува преди всичко заради ароматните компоненти в нея.

Затова и решихме вниманието си днес да съсредоточим върху доказалите се във времето парфюмни акорди и нотки – с радост ще си поговорим за онези съставки, благодарение на които безапелационно някои ухания биват окичени със статут на същински бижута. Оригиналните парфюми са символ на високото качество и изящната изработка – главна цел на парфюмните дизайнери е да вплетат в съдържанието на всяка бутилка максимално най-добрата и подходяща компонентна бленда, с помощта на която до крайния потребител ще достигне продукт от първо качество.

Съставките в оригиналните парфюми определено са главната причина, поради която уханията не спират да завладяват съзнанието на клиентите

И така, някога питали ли сте се защо всъщност всички масово толкова много обичаме парфюми? На пръв поглед причината вероятно се крие в статуса, който едно прекрасно благоухание може да придаде на своя притежател. Когато носим скъп и елегантен, добре разпознаваем парфюм, ние със сигурност се чувстваме и усещаме повече от прекрасно в кожата си. Оттам е повече от естествено да се повиши и самочувствието ни, а добре знаем, че доброто себеусещане в много от ситуациите е повече от достатъчно за постигане на редица успехи.

Разбира се, за да се постигне цялото това съвършенство според Грация (Grazia.BG), е от определящо значение един парфюм да разполага с прекрасни съставки в съдържанието си. С времето благоуханните традиции са успели да докажат, че съществува цял набор от нотки и акорди, чието присъствие в дадена есенция гарантирано обещава безапелационен успех на пазара.

Естествено, стане ли дума за парфюми, със сигурност първо се досещаме за цветята. Белите флорални акорди например са предпочитана съставка при направата на дамски ухания – те са елегантни, запомнящи се и създават усещане за фееричност и чистота. Друг тип цветя като рози, магнолия, божур, прасковени цветчета, портокалови цветчета, зюмбюли и люляк например са също сред най-предпочитаните парфюмни съставки.

Почитателите на по-дръзките и интензивни ухания вероятно добре познават ароматите на дървесните и мускусните акорди. В парфюмния свят те също са сред най-предпочитаните и наличието им в съдържанието мигновено сработва като магнит за клиентите. Дървесините на кедъра, сандаловото дърво, дъба са притегателни и плътни, а мускусът съумява да придаде много характерен и страстен аромат на композицията.

Никак не са малко и почитателите на цитрусовите парфюми – свежестта и енергизираността, които струят от тях, са любими на огромен брой хора. Сред любимите съставки долавяме и отличаваме бергамот, портокал, грейпфрут, лимон. В комбинация с някои зелени и свежи акорди дизайнерите са в състояние да постигнат прекрасни летни и пролетни ухания. Когато ви предстои избор на маркови парфюми, винаги се старайте да залагате на класическите съставки и ароматни очарования.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама