Тайните за красота, които 8 звезди са наследили от майките си


Тайните за красота, които 8 звезди са наследили от майките си
Снимка: Getty Images/Guliver

Мама знае най-добре, особено когато става въпрос за трикове за красота и здраве. Независимо дали е домашна рецепта, предавана от поколения наред, или прост хак за красота. От клана Кардашиян-Дженър до козметичните продукти на Джесика Алба, тези звезди следват инструкциите докрай. Ето кои други знаменитости са наследили тайните от своите майки:

Вижте също: Какво се случва, когато решите да премахнете филърите от лицето си

Кая Гербер

Кая Гербер винаги премахва грима си преди лягане. Въпреки че това е обичайно нещо, много хора забравят да премахнат грима си преди сън. Оставянето му може да доведе до загуба на блясък, поява на петна и преждевременно стареене.

Кая Гербер

Кара Делевин

Кара Делевин не скубе веждите си. Тя се придържа към естествения вид на своите вежди, подчертавайки ги само с грим.

Семейство Кардашиян

Семейство Кардашиян-Дженър избягват да докосват лицата си. Крис Дженър учи дъщерите си да не докосват кожата на лицето си, за да предотвратят увреждането от мазнина и мръсотия. Тя също така препоръчва използването на влажна кърпа с гореща вода, за да се избегне запушването на порите и да се намалят черните точки.

Селена Гомес

Селена Гомес спазва строг режим. Изпълнителката е научила от своята баба да хидратира обилно своята кожа след измиване.

Джесика Алба

Актрисата подхожда внимателно към почистването. Прецизно нанася всички продукти с нежни движения, без търкане и грубост, независимо дали сваля грима или просто прилага крем. Никога не излиза от вкъщи без слънцезащита.

Джесика Алба

Джорджия Мей Джагър

Джорджия Мей Джагър използва авокадо за косата си. Дъщерята на Мик Джагър подхранва косата си с естествени съставки. Зехтинът и маслото от авокадо са предпочитаните от нея за дълбоко хидратиране на краищата поради високото им съдържание на мастни киселини и Омега-3.

Джиджи Хадид

Джиджи Хадид следва принципа „по-малкото е повече“. Тя нанася само необходимото количество продукти и не обича да прекалява с козметиката.

Ева Мендес

Ева Мендес придава обем на косата си с талк. Ева и майка й използват талк, за да придадат повече обем на корените. Те го използват като текстурираща пудра, за да абсорбират излишната мазнина и да уплътнят фибрите на косъма.

Вижте също: Топ трикове от холивудски гримьори за свежа лятна визия (ВИДЕО)

Лятото почти е тук и сега е точният момент да вземете телефона, и да се свържете с майка си или бабите, за да ви разкрият някой друг трик за красота, който може да ви бъде полезен през летния сезон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама