Най-модерните прически за есен 2024 (СНИМКИ)


Най-модерните прически за есен 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Настъпването на есента е перфектното време за освежаване на прическата. Лятото е сезонът на свободно падащата по раменете коса и небрежната прическа. Есента обаче е съвсем различна – тя е строга и ни подтиква да бъдем по-елегантни.

Какви прически ще са модерни тази есен

Бретон

Бретонът се връща на мода, за да внесе лек драматизъм във всяка визия. Дали сте му фенове, или не, не можем да спорим с това, че той подчертава красотата и естествените форми на всяко лице.

Къса коса

Ако се отдавна се замисляте да подстрижете косата си, сега е перфектното време да го направите. Правата  и лъскава коса с дължина до раменете ще е последният писък на модата този сезон.

Обемни къдрици

Ето една добра новина за момичетата с къдрави коси. Естествените, текстурирани къдрици ще са отново на мода, така че не е нужно да третирате косата си по какъвто и да е начин, ако сте сред къдрокоските.

Висока опашка

Всяка една жена познава ужасното чувство на заплетената от вятъра коса – МНОГО НЕПРИЯТНО! Затова през ветровитите и дъждовните дни, спокойно можете да връзвате косата си на висока конска опашка без да се притеснявате дали тази прическа е подходяща за работа, или не.

Нисък кок

Елегантният и нисък кок е изтънчена прическа, с която определено няма да сгрешите, защото е подходяща за всеки повод. А най-хубавото е, че може да се прави и от късокоси, и от дългокоси дами.

Полувързана коса

Ако обичате да връзвате само горната част на косата си, продължавайте да го правите, защото се връща на мода. Тази прическа изглежда елегантно и същевременно с това е подходяща за ежедневието. Можете да си я правите за всеки повод и по всяко време – дори и ако цял ден си почивате вкъщи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама