Какво се случва, когато решите да премахнете филърите от лицето си


Какво се случва, когато решите да премахнете филърите от лицето си
Снимка: istockphoto.com

Във времена, когато външният вид е ключов за самочувствието и възприетата привлекателност, процедурите за подобряване на външния вид стават все по-популярни. Една от най-известните и широко използвани методи за това са филърите за лице. Техен почитател беше и Блек Чайна, която наскоро реши да промени това.

"Уморена съм от изкуствения външен вид, който филърите придават", сподели моделът във видео в Instagram, докато се подготвяше за процедурата за премахване на филъри.

Тази тенденция, която наблюдаваме от 2000 година, непрекъснато набира популярност. С развитието на техниките за инжектиране и постигане на фини резултати, все повече хора се подлагат на такива тип процедури. За съжаление обаче, доста от привържениците губят своята мярка и не запазват естетичен вид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето защо все повече жени се отказват от хиалуроновите филъри

филър

 

Какво се случва, когато премахнем филърите за лице?

Какво всъщност се случва, когато ги премахнем от лицето си? И може ли някой да възвърне напълно своя външен вид преди поставянето? Нека започнем с това, че не всички видове могат да бъдат разградени.

След процедурата, лицето се връща към своя естествен вид, но въпреки това, е възможно да се появят някои изменения в текстурата или контура на кожата, които могат да изискват допълнителни процедури за корекция. От огромно значение е това как ще се грижим за лицето си след това.

"Филърите, които могат да бъдат разградени, са тези, които са на основата на хиалуронова киселина, като Juvéderm и Restylane", отбеляза Алексиадес: "Тези, които не са базирани на хиалуронова киселина, като PMMA (Bellafil), с калциев хидроксилапатит (Radiesse), с поли-L-млечна киселина (Sculptra), не могат да бъдат разтворени."

филър

"По време на процеса, хиалуронидаза (ензим, който естествено се среща в телата ни и може да разгради хиалуроновата киселина) се инжектира на мястото на филъра и провежда химическа реакция за разграждане", каза Шварц.

"Ако се инжектира твърде много, това може да причини вдлъбнатина и ако не се инжектира достатъчно, няма да е успешно. Основният риск при отстраняване е и честотата на синини, която е относително висока. Друга важна променлива е, че често са необходими многократни сесии, ако някой има прекомерно количество филър.", предупреждава Алексиадес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Каква е разликата между ботокс и филър

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама