Какви маникюри ще са модерни тази есен? (СНИМКИ)


Какви маникюри ще са модерни тази есен? (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Есента е тук, а с нея и новите тенденции не само в модата, а и в маникюра. Чудите ли се какви цветове ще красят ръцете ни идните месеци? Забравете за искрящите цветове и прекалено шарените маникюри, защото този сезон ще се харесва лекият блясък, едноцветните нокти и мъничките камъни.

Идеи за красив и модерен маникюр

Геометрични форми

За тези от вас, които искат нещо различно, но все пак елегантно, модните експерти са намерили решение. Полупрозрачната база, върху която има нарисувани геометрични форми или шарки, които обаче не запълват цялата плочка, ще са последен писък на модата.

Френски маникюр

Френският маникюр винаги ще е на мода, но тази година няма да залагаме на класическото бяло, а по-скоро на цветове като черно, червено и бежово.

Пингменти

Определено трябва да забравите за искрящите и набиващи се на очи цветове. Ако все пак не искате ноктите ви да изглеждат скучни, заложете на пигменнтите. Те ще придадат цвят и много дискретен блясък на базата за нокти.

3D камъчета

Can’t get over how cute these teeny tiny pearls are
byu/crowleys_plants inNails

За по-сладурска визия подберете малки камъчета, с които да украсите маникюра си. Перли, кристали, фолио – което и да изберете няма да сгрешите.

Тъмно оранжево

Absolutely loving this red orange color ❤️
byu/weezimo inNails

Цветът на есента винаги е бил оранжевият и ще продължава да бъде. Той ни носи усещане за уют и топлина, а това не са ли именно нещата, с които свързваме есента?

Кафяво

Fall nails. I was in between burnt-orange and this plum-brown color. What do you think?
byu/michx0 inNails

Един от най-изненадващите трендове тази есен е кафявият цвят. Изборът на нюанси е голям – от шоколадово до карамелено кафяво, а това, че няма да е нужно да се съобразявате с какво сте облечени, е гарантирано.

Вижте още: Модните тенденции при обувките за есен 2024 (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама