Хидро боб: Тази прическа е хит (СНИМКИ)


Хидро боб: Тази прическа е хит (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Макар че са минали години от появата му, бобът е все още актуален. Тази прическа не спира да се развива през годините, което ни доведе до хидро боба през 2024 г. И така, научете какво представлява и как да постигнете тази визия.

Какво е хидро боб?

Хидро бобът е къса прическа, обикновено около линията на челюстта, която е оформена в мокър вид. Основните му характеристики са определящата дължина и мокра/влажна текстура.

Всеки боб може да бъде стилизиран така. Въпреки това, това, което отличава хидро боба от другите бобове, не е "кройката", а стилът. Изчистените линии го правят гладък, лъскав, с полиран завършек.

Как да постигнете тази визия

1. Подстрижете се

Първото нещо, което трябва да направите, е да се подстрижете, ако все още не сте го направили. Хидро бобът стига точно над рамото и се отличава с чисти линии и минимални слоеве.

2. Вземете душ

Най-добрият начин да получите този вид е с мокра коса. Първо използвайте балсам, за да подхраните в дълбочина косата си, и помислете за гланцираща терапия.

3. Нанесете обилно пяна

Докато косата е все още мокра, нанесете обилно скулптурираща пяна за коса. Сложете приблизително количество с размер на топка за голф върху косата си от корена до върха на секция, като разресвате всеки ред от косата си след нанасяне. 

Вижте още: Как да си направите прическа "броколи"

4. Загладете

Продължете да оформяте косата, като я сресвате назад и оформяте желания външен вид. След като се заглади назад, не докосвайте косата си. Просто използвайте лак за коса, за да фиксирате.

5. Добавете спрей за блясък

За допълнително лъскаво покритие, напръскайте със спрей за блясък, което ще помогне на косата ви да улови светлината и да запази този мокър вид за по-дълго. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама