Грим визии от 70-те, които са модерни в момента (СНИМКИ)


Грим визии от 70-те, които са модерни в момента (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Десетилетие, изпълнено с диско, блясък, подчертани мигли и графична очна линия. Добрата новина е, че любителите на красотата масово връщат атмосферата на 70-те през 2024 г. Всичко е свързано с блестяща кожа и сияещи цветове. Прочетете, за да научите повече за това как да постигнете тези визии у дома.

Подчертани клепачи

Подчертаните клепачи се завръщат значително, благодарение на вдъхновението от британската икона от 70-те, Туиги.

Започвайки с основата си, покрийте клепача си с предпочитаните пастелни сенки за очи и смесете, ако е необходимо. След това просто очертайте над гънката на окото си мястото, където лежи костта на очната ви кухина, следвайки естествената ви дъга. Нанесете очната си линия, както обикновено.

Очите на Присила Пресли

Направен популярен от съпругата на Елвис Пресли, Присила, невинният грим на очите е в центъра на преоткритата тенденция в грима от 70-те години благодарение на хора като Сидни Суини и много създатели на TikTok съдържание.

Основната цел е очите да изглеждат по-големи. Препоръчваме да използвате неутрални кафяви сенки, за да създадете по-закръглена форма на очите, като нанесете върху клепачите и заоблите над гънката. След това използвайте бял молив, за да подчертаете водната линия на окото.

И накрая, добавете спирала за обем към горните и долните мигли. За по-драматичен, почти вдъхновен от Туиги външен вид, след като сте нанесли спирала върху долната си линия на миглите, можете да използвате пинсета, за да групирате няколко мигли заедно.

Металически блясък

Още веднъж фокусиран върху очите, този външен вид създава солидна основа за фон дьо тен, нежен цвят по бузите, фин контур и подчертан диско блясък.

Блестящите сенки за очи могат да бъдат изключително лесни за работа, стига да имате правилния продукт, който не пада лесно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама