Ето какъв е най-новият тренд в маникюра, вдъхновен е от коктейл


Ето какъв е най-новият тренд в маникюра, вдъхновен е от коктейл
Снимка: iStock

От ягоди, през тикви, та чак до шоколад и ванилия – всички ние обичаме да асоциираме хубавите неща в живота си с храна, включително и цветовете. Красотата и модата също не са изключение от това, а с най-новия тренд в маникюра тази година ноктите ви ще изглеждат просто зашеметяващо. Как ви звучи цветът „московско муле“? Предполагаме, че отговорът ви е отрицателен, но не бързайте със заключенията, защото ще се влюбите в този металически нюанс.

Откъде идва името на цвят „московско муле“?

Ако някога сте опитвали известния коктейл със същото име, знаете, че тази напитка не се сервира в обикновена чаша, а в специална такава, изработена от мед. Точно от този, характерен цвят на чашата е вдъхновен и новият тренд.

Маникюр

Дизайнът е измислен от случайна потребителка в Тик Ток, която публикува видео, в което споделя за откритието си. Тя развълнувано казва, че е току-що е открила най-новия тренд за есен 2024 и със сигурност е права.

Как можем да постигнем този цвят?

Във своето видео откривателката казва, че е постигнала този специфичен цвят с черна основа, върху която е поставила златиста пудра за ности със златни частици. На практика, този ефект може да бъде постигнат с почти всеки друг цвят основа, което позволява да се експериментира, за да се получи ефект, пасващ на всеки вкус.

@noorphin moscow mule nails are THE nails of fall 2024. thank me later 😘 #nailinspo #fallnails #fall2024nails #moscowmulenails #nailtok #fallnails2024 #copperchromenails ♬ Haunted Waltz - Halloween Music & Halloween Sound Effects & Halloween All-Stars

Вижте още: 3 идеи за маникюр, които ще са хит през есента (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама