Експертът Боби Браун за най-голямата грешка в гримирането


Експертът Боби Браун за най-голямата грешка в гримирането
Снимка: Getty Images

Боби Браун е една от най-известните гримьорки в света, като е работила за куп холивудски знаменитости. С оглед на големия ѝ опит, тя сподели коя е най-голямата грешка на жените в гримирането, а също кои са тенденциите, които наистина не харесва.

Коя е грешка номер едно в грима, която жените правят

"Мисля, че наистина най-голямата грешка, която жените допускат, е, че просто не носят достатъчно или правилния грим. Много хора не харесват прекалено гримирания вид, което е разбираемо. Едно от моите предизвикателства е да науча моите гримьори как да изглеждат така, сякаш нямат грим. Знаете ли, трябва да изсветлите очите си, имате нужда от достатъчно руж и ако кожата ви е мазна, ви трябва пудра. Когато изберете правилните продукти, те изглеждат по-естествено, когато са нанесени. Наистина е важно продуктите да са подходящи за вашата кожа.

Вижте още: 3 грим съвета за зрели жени от Боби Браун

Промените, които жените над 40 трябва да направят в своята рутина за красота

"Вярвате или не, не се страхувайте от овлажнители. Много хора, които имат нужда, не ги използват и кожата им изглежда суха. Понякога просто вземам един Oil Stick, нанасям го и изглеждам много по-добре. Той ви дава блясъка и влагата, от която кожата ви се нуждае. Обикновено, когато не изглеждате добре, сте уморени и дехидратирани, така че пийте вода и се мажете."

Как е най-добре да се нанася коректор

"Обичам да избирам коректор с един нюанс по-светъл от всичко, което слагам на лицето, защото това просто изсветлява тена."

Вижте още: 10 съвета от Боби Браун как да изглеждате добре на снимки

Тенденциите, които не понася

"Не разбирам защо жените слагат коректор върху външните ъгли на очите си. Аз го слагам само там, където е по-тъмно. Това ме подлудява. И никога не съм била фен на контурирането, предпочитам да използвам бронзант и хайлайтър, оставяйки лицето да се извае естествено."

Най-голямото ѝ бюти вдъхновение

"Аз съм голям фен на Наоми Уотс. Мисля, че тя е една от знаменитостите, които не деформирали лицето си с купища корекции. За мен това е най-красивото."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама