"Арома“ - 90 години красота


"Арома“ - 90 години красота

„Арома“ посрещна журналисти, партньори и колеги на „Празника на красотата“, посветен на 90 годишния юбилей на компанията. Гостите се отправиха на пътешествие във времето и преминаха през минало, настояще, бъдеще и откриха „тайната на красотата“, пазена от Арома вече 9 десетилетия.

Представеният корпоративен филм върна присъстващите назад във времето, когато е възникнала идеята и е основана компанията за производство на етерични масла и есенции. Историята на компанията разказа за епохата на социализма, когато в „Арома“ са създадени много продукти, посветени на здравето и красотата. Годините на преход бяха представени с модернизирането на производството и върнаха нашите пътешественица в настоящето.

Изпълнителният директор на компанията, г-н Димитър Луканов представи производствените условия и възможностите на компанията днес, като увери всички присъстващи, че всичко е благодарение на хората и за хората. Просперитетът на компанията не би бил възможен без високия професионализъм и потенциал на всички служители в „Арома“.

Присъстващите научиха много интересни факти за компанията и любопитни подробности за любимите продукти под марките – „Арома“, „Здраве“ и „Астера“, представени от маркетинг мениджъра – Деница Милева. 

В края на събитието беше разкрита „тайната на красотата“, пазена от „Арома“ девет десетилетия. Пресъздадена чрез новата идентичност на компанията, тайната скрита в продуктите на „Арома“ е ЕМОЦИЯТА. Емоцията, която дава усещането за чистота, нежен допир, мекота и дарява красота!

Песента „Аромата ти“, написана специално за лансирането на серията продукти „Арома Коктейли“, която Кристо и Сантра изпяха на живо, сложи финала на „приказка за красотата без край“.

 

 

Повече за 90-годишната история на любимата марка "Арома" може да научите ТУК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама