ARLEN.BG - онлайн магазинът, който предлага най-доброто от бюти сектора


 ARLEN.BG - онлайн магазинът, който предлага най-доброто от бюти сектора
Снимка: ARLEN.BG

В света на красотата изборът от професионални марки е необятен и ежедневно може да откривате нови иновативни продукти със специализирани формули, проектирани за повече грижа за вашата кожа и коса. В България всяка четвърта жена се доверява на онлайн мултибранд магазина ARLEN.BG , който събира най-новото, най-доброто и най-ефективното от бюти сектора.

Вече 8 години ARLEN.BG подбира внимателно продуктите, които получава от своите международни партньори и български представители, с цел да задоволи високите изисквания на потребителите, не само за грижата за косата, но и за кожата.

ARLEN.BG се доказа като един от лидерите на онлайн бюти пазара, доставяйки всекидневно топ продукти от над 150 международни компании.

Но към кои марки има най-голям интерес на българския пазар? Ще ви разкажем сега.

Kerastase е най-популярната, най-използваната, луксозна и поръчвана марка в ARLEN.BG. Любопитно е да разберем на какво се дължи този голям интерес.

Специалистите от ARLEN.BG споделят, че това е многопластова марка, която поставя грижата, подкрепена от наука, на първо място. Kerastase предлага специфична продуктова гама за всеки тип коса и решава всеки тип проблем.

В ARLEN.BG ще откриете всички Kerastase продукти, които са високоефективни и дават бърз резултат. Създателите на марката подбират много внимателно и ароматите на продуктите си, така че клиентите да оценят и най-малкия детайл в даден продукт, споделят още от ARLEN.BG.

С голямо нетърпение потребителите на ARLEN.BG очакваха пускането на най-новата серия от Kerastase - Chroma Absolu – възстановяваща грижа за всеки тип боядисана коса. Използвайки стратегически набор от мощни киселини – аминокиселина, млечна киселина и винена киселина, формулите на Chroma Absolu проникват във вътрешността на косъма, като предлагат грижа за косата отвътре навън за запазване на цвета. Същевременно оставят косата мека, хидратирана и със силен блясък. От 15-ти февруари новата серия на Kerstase е вече налична в ARLEN.BG.

 

Повече от две години испанската марка за здрав скалп и красива коса - Nuggela & Sule, се продава в България, благодарение на всеотдайността към потребителските желания на ARLEN.BG. Проучванията на продуктите на марката показват, че испанките имат коси, които по структура се доближават най-много до тези на българките и затова толкова добре се възприемат продуктите на родния пазар.

Иновацията на Nuggela & Sule са продуктите за укрепване на косъма, за подобрявате на здравината и активиране растежа на косата. Шампоаните и маските за коса са комбинирани по начин, който цели активирането на процесите по оздравяване и подобряване на скалпа и косата. В момента хит на българския пазар е продукта за хидратация на косата, който Nuggela & Sule представи наскоро.

Сред най-продаваните продукти в ARLEN.BG са и тези на световния гигант Loreal Professionnel.

Всяка българка мечтае да има професионални продукти у дома и да задоволява потребностите на своята коса, а Loreal Professionnel предлагат точно това - завършен процес от измиването, преминавайки през поддръжката и стигайки до оформянето със специални уреди и стилизирането!

Всичко от най-новите продукти на Loreal Professionnel може да откриете в ARLEN.BG.

Не пропускайте да видите и световния хит на бюти пазара - Metal Detox - За неутрализиране на метала в косъма от Loreal Professionnel.

През последната година и половина най-много запитвания получаваме за продуктите на Moroccanoil. Клиентите на ARLEN.BG са силно заинтригувани от марката, която прави продуктите си на основата на маслата, в частност аргановото масло.

Патентованите формули и висококачествените съставки работят в пълна хармония, за да доведат до невероятни успехи. Продуктите Moroccanoil са добре познати в ARLEN.BG със своите леки текстури, естествени резултати и уникален начин, по който моментално проникват в косата. В момента хит сред клиентите са тониращите шампоани, които създават различни цветове на всяка коса и дават повече настроение и самочувствие на клиентите с промяната, която могат да направят за себе си, а по време на празниците най-продаван е ароматният спрей за коса и тяло, обогатен с арганово масло!

Заедно със световно популярните марки, ARLEN.BG предпочита да предлага и бутикови марки, които са разработени за специфични грижи или съставките им изцяло са добити от натурални и естествени източници. Такъв тип, познати на клиентите, са продуктите на Davines, Altissima, Alterna и много други, които се грижат добре за косата. В последните две години в ARLEN.BG може да откриете и висок клас марки, с асортимент от специфични продукти за лице, които работят в сферата на естетиката и подмладяването. Предлага се и огромен избор от международно признати фирми за козметика и грим.

ARLEN.BG е и популярна бюти платформа със своя национален конкурс "Покажи косата си", който има вече своите три издания.

Клиентите ни остават верни, защото правим най-бързата доставка, допълнителни мини подаръци, които получават в своите пратки, всеки получава постоянна професионална онлайн консултация, относно персоналния избор продукти. Гордеем се с успешните дами и популярни звезди, с които работим и продължаваме да създаваме повече красота и настроение за всяка невероятна жена.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама