6 тенденции, които да опитате в грима тази есен


6 тенденции, които да опитате в грима тази есен
Снимка: iStock

С промяната на сезоните се променят и нашите предпочитания за грим. Ето 6 тенденции, които да опитате през есента.

1. Ламинирани вежди

Елегантните, поддържани, по-тънки вежди се завръщат, вдъхновени от тенденциите от 90-те години. Ако този тип вежди не са за вас, заложете на плътни и пухкави. Първо ги срешете, след което нанесете стилизиращ гел.

2. Размазани устни

Този външен вид създава градиентен ефект върху устните, където цветът е по-тъмен в средата и избледнява леко в краищата. За да получите този вид, нанесете червило в центъра на устните си, като избягвате външните краища. Можете да използвате мека четка, но можете да смесвате и с пръсти. След това използвайте памучен тампон или чиста четка, за да омекотите краищата, като накарате червилото да се слее гладко с кожата ви.

Вижте още: Правилният ред на нанасяне на грим

3. Спирала за очи в цвят бордо

Спиралата в цвят бордо превзе TikTok. Дори актрисата Мили Боби Браун сподели вълнението си от червеникаво-лилавия нюанс. Някои потребители твърдят, че бордото е заменило черното като цвят на спиралата за очи.

4. Хибриден коректор

Тъй като търсенето на по-семпли фон дьо тени нараства, можем да очакваме повече продукти за грим, които също се грижат за кожата. Ключова тенденция е нарастването на коректорите 2 в 1, които осигуряват пълно покритие точно там, където е необходимо. Този подход не само скрива петна, тъмни кръгове и неравномерен тен на кожата, но също така създава естествен вид, правейки грима почти невидим.

5. C-контуриране

Вероятно сте забелязали, че ружът се нанася по-високо, от бузите до скулите, в целия TikTok и тази тенденция ще продължи. Поставянето на руж по-високо е подобно на контурирането, но с помощта на руж вместо бронзант. Тази техника повдига лицето и придава вид на по-високи скули. За да създадете външния вид, нанесете руж във формата на "С", като започнете от слепоочията, надолу към скулите и след това леко нагоре над външните краища на веждите за по-драматичен ефект.

Вижте още: Как да освежите грима си за есента според гримьорката на Марго Роби

6. Омбре устни

Омбре стилът на устните от 90-те е популярен от дълго време и е тук, за да остане. Използването на моливи за устни може да ви помогне да дефинирате и подчертаете естествената форма на устните си, като ги направите да изглеждат по-пълни. Освен това помага на червилото да издържи по-дълго и ви дава повече възможности, ако искате да промените цвета на устните си.

За да постигнете тази визия, ето няколко ключови стъпки. Първо, подгответе и овлажнете устните си. Уверете се, че моливът ви за устни е прясно подострен и започнете с очертаване по естествената линия на устните. Той обикновено започва от лъка на Купидон и се придвижва до ъглите на устата. Ако често сменяте цветовете на червилото, най-добре е да използвате прозрачна или неутрален молив за устни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама