5 тенденции при маникюра за лято 2024 (СНИМКИ)


5 тенденции при маникюра за лято 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Това лято очаквайте неочакваното, що се отнася до цветовете, дизайна и формите при маникюра. Погледнете долу и се убедете сами.

Металически блясък

Да, това лято ще бъде блестящо. Заложете на цветове като сребърно, златно, розово злато, медно или пък ги комбинирайте за по-ефектен маникюр. Със сигурност ноктите ви ще привличат внимание, отразявайки слънчевите лъчи.

Ако не искате да прекалявате, направете си тип френски маникюр със златен или сребърен акцент, както е показано на снимката.

Телесен цвят

Понякога минимализмът е най-хубавото нещо, включително когато става въпрос за вашия маникюр. Това лято можете да заложите на добре оформени къси нокти, изчистени кожички и лак в телесен цвят.

Форма Руски бадем

Практичен? Не. Заслужава ли си? 100%. Руската бадемова форма на ноктите е вариант на класическата бадемова форма, но с по-изразен, удължен и заострен връх. Неговите заострени, но леко заоблени ръбове се постигат чрез изпиляване на страните на нокътя в заострен връх, като същевременно се поддържа мека извивка по ръбовете.

Вижте още: Руски маникюр: Хит в TikTok, но какви рискове крие (ВИДЕО)

Пастелни цветове

Макар че обикновено свързваме лятото с ярки цветове, тази година нещата са различни. Меките и деликатни пастелни нюанси ще придобият популярност с бебешко розово, ментово зелено и лимонено. Този маникюр е свеж и забавен за лятото без интензитета на ярките и неонови цветове, които сме свикнали да виждаме през топлите месеци. 

Цветовете на морето

Помислете за плаж и море. Набира популярност морското синьо, тюркоазеното, морска пяна и кобалтово синьо, особено в монохроматичен вид.

Вижте още: 5 натурални масла за по-здрави и дълги нокти

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама