5 сладки прически, които да носите с бейзболна шапка (ВИДЕО)


5 сладки прически, които да носите с бейзболна шапка (ВИДЕО)
Снимка: iStock

Бейзболната шапка е един от най-популярните летни аксесоари. Въпреки че е идеална за забързани ситуации или когато косата ви е на трети или четвърти ден от измиването – можете също така да разнообразите визията си с тези прически.

Обикновена опашка

Когато се съмнявате, заложете на обикновена опашка, промушена през отвореното пространство в задната част на шапката.

Обемна опашка с шнола

Издърпайте около половината от косата си през отворената част на шапката, завъртете я нагоре и след това увийте долната част нагоре и върху горната част. Това създава илюзията за по-обемна коса.

Обемен нисък кок

За да приберете косата си от врата, опитайте с обемен нисък кок. Пуснете малка част от косата през свободното пространство на шапката, след това направете ниска конска опашка с останалата част и я увийте около частта със скрънчи за по-обемен вид. Просто се уверете, че използвате меко скрънчи вместо стегнат ластик, тъй като повтарящото се използване на тези често води до накъсване на косъма.

Опашка на плитка

Не можете да сбъркате с плитки и бейзболна шапка. Една проста опция, която е подходяща за всякакви поводи - опашка на плитка.

С две плитки

Разбира се, винаги можете да заложите и на двойни плитки с бейзболна шапка. Това държи по-голямата част от косата ви към предната част на лицето ви и извън задната част на врата ви, което е едновременно сладко и удобно при високи температури.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама