3 супермодела от 90-те споделят как се грижат за лицата си


3 супермодела от 90-те споделят как се грижат за лицата си
Снимка: Getty Images

Това са тайните за грижа за кожата на някои от най-известните супермодели в света.

Кейт Мос

"Почиствам лицето си с Cosmoss Face Cleanser – който измива нежно, но ефективно. След това използвам крема за лице Cosmoss за овлажняване и завършвам с пръскане на Sacred Mist, което незабавно повдига настроението ми. Старият ми трик е да потопя лицето си в купа с ледена вода и резенчета краставица – моментално стяга и премахва подпухналостта. След това използвам капки Cosmoss Golden Nectar с моя инструмент гуа ша. Заедно те придават на кожата ми допълнителен блясък и са чудесни за детоксикация и лимфен дренаж."

Кристи Търлингтън

"Започвам деня, като измивам лицето си с Noble Panacea The Elemental Cleansing Balm & Exfoliating Refiner, последван от Noble Panacea The Absolute Active Replenishing Moisturizer, за да осигуря на кожата ми допълнителната хидратация и подхранване, от което се нуждае. Винаги съм се наслаждавал на ритуала да си сваля грима преди лягане – когато със сестрите ми бяхме тийнейджърки, майка ни подчертаваше колко е важно да си измиеш лицето. Сега рутината ми е почти същата сутрин и вечер, с изключение на това, че добавям Noble Panacea The Exceptional Vitamin C Booster към моята сутрешна рутина, след което използвам Noble Panacea The Absolute Rejuvenating Night Balm като част от моя вечерен режим. Обичам да правя масажи и процедури за лице, но не го правя толкова често, колкото ми се иска. Ако снимам, което е много рядко, използвам това като извинение да резервирам процедура за лице. Нищо грубо или инвазивно – просто нещо много холистично и дълбоко релаксиращо."

Хелена Кристенсен

"Ако работя от вкъщи, обичам да нанасям маска за лице – в противен случай измивам лицето си с почистващ гел Ole Henriksen Face The Truth и тонизирам с хидратиращия тоник на Christine Chin. След това използвам спасителния серум на Joanna Vargas и маслото за лице Lumity Skin Nutrients и хидратирам с дневен крем Nimue Ai. Използвам кокосово масло за тялото си и обичам да се къпя със соли и Herbivore Coconut Milk Bath Soak. Рядко се случва да не почиствам лицето си преди лягане, но това не е сериозен проблем за мен, ако забравя."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама