3 идеи за маникюр, които ще са хит през есента (ВИДЕО)


3 идеи за маникюр, които ще са хит през есента (ВИДЕО)
Снимка: Салони Murphy

Наближава есента, затова ви предлагаме да видите три идеи за маникюр, които ще са актуални през този сезон.

Преливащ в тъмни цветове

Ако търсите призрачен маникюр за Хелоуин, тази тенденция трябва да е на радара ви. Ноктите са с драматичен външен вид с тъмни, вампирски цветове, които избледняват в опушени черни връхчета. Този градиентен ефект създава мистериозна визия, която е идеална за сезона. Започнете с наситен лак (като бордо, слива или тъмносин) за основа, преди да използвате гъба за грим, за да нанесете нежно черен лак върху върховете на ноктите си. Смесвайте цвета към центъра за омбре ефект и запечатайте с топ лак за финал.

Крокодилски нокти

Тази тенденция съчетава фънки цветови комбинации от 70-те години с неутрални нюанси, които са идеални за есента. Прилича на крокодилска шарка, но изтънчена. Започнете с неутрална (или приглушена) цветна основа, преди да нанесете друг цвят лак върху нокътя си и да използвате четка, за да разнесете, създавайки шарки. Не забравяйте да завършите с топ лак за допълнителен блясък.

Ето и още един вариант:

Къси фънки нокти

По-дългите, остри нокти все още не са излезли от мода, но Pinterest прогнозира, че късите фънки нокти също ще бъдат актуални през есен 2024. Тази тенденция доказва, че все още можете да се забавлявате много с по-къси връхчета този сезон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама