Заедно ли са наистина Ренета и Светлин от "Игри на волята"


Заедно ли са наистина Ренета и Светлин от "Игри на волята"
Снимка: Instagram

Ренета Георгиева или Рени, както е по-позната, несъмнено е една от участничките, които предизвикаха най-много смесени чувства у феновете. Една от причините за това са спекулациите, които участничката в тазгодишното издание на риалитито „Игри на волята“ предизвика с контузията на крака си.

Симулирала ли е наистина Рени?

В подкаста на шоуто „След игрите“ Ренета сподели повече за своята контузия и обори съмненията на зрителите и на другите участници, че всичко е било просто една симулация. Пред Ваня Запрянова тя сподели, че е имала силни болки в крака и кръста през цялото време.

Светлин Митев

Популярната от TikTok брюнетка също така добави, че знае колко симулирано е изглеждала ситуацията отстрани, но и потвърди, че веднага след излизането ѝ от "Игрите" е претърпяла сериозна операция.

Заедно ли са Рени и Светлин?

Инфлуенсърката сметна за правилно да не отговаря директно на въпроса дали със Светлин са двойка: "Може и да има, може и да няма нищо между нас. Няма да дам този отговор сега", каза Георгиева с широка усмивка на лице и не пропусна да уточни, че го обича много като човек.

Вижте още: Първи любовни страсти в "Игри на волята" (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама