Задно ли са Биляна и Берке извън "Островът"


Задно ли са Биляна и Берке извън "Островът"
Снимка: bTV

Приключи ли любовният романс между Биляна и Берке след края на предаването „Островът на 100-те гривни“? След като бившата гимнастичка отряза Кирил, с когото се бяха запознали още по време на кастингите, и избра студентът по медицина Берке за свой любим, се оказва, че любовта между тях си е останала само мимолетно влечение.

Все още ли са заедно Биляна И Берке?

Почитателите на най-новия риалити формат просто няма как да не се влюбят в новата двойка на Острова. Снимките на предаването отдавна свършиха и от пламъка между Писова и Йозтюрк сякаш няма и помен. Социалните мрежи на шоуто ни заливат със снимки и клипове на горещите им целувки, обясненията им в любов и прегръдките им. „Любовницитете“ обаче, както ги наричат останалите участници в предаването, не публикуват абсолютно нищо в собствените си социални мрежи заедно.

А по-интересното е, че красивата брюнетка не отговаря на въпросите за почитателите си, свързани с липсата на Берке в профила ѝ, а вместо това публикува пост със загадъчния надпис: „Уловена в пространството на сенките, вечно жива, вечно свободна“.

Неочаквано за всички фенове на предаването, новият обожател на Биляна в онлайн пространството е бившият професионален войник от 68-ма бригада Димитър Добринов. Добринов е участник в тазгодишни сезон на „Игри на волята“, но дали между тях ще се заформи нещо, предстои да разберем.

Вижте още: Любовният триъгълник на "Островът на 100-те гривни" спаси Кирил от изгонване

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама