Вижте новата луксозна кола на Нана Гладуиш (ВИДЕО)


Вижте новата луксозна кола на Нана Гладуиш (ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър/NOVA

Бившата водеща на "Съдебен спор" Нана Гладуиш се похвали в социалните мрежи с чисто новата си кола. Тя публикува видео в Instagram, с което се похвали със заводското си Porsche Macan, което е купено директно от представителен салон на марката.

Клипът на Нана предизвика "добронамерените" фенове

Видеото на водещата, която два пъти се пребори с рака на гърдата, нямаше как да не предизвика вълна от коментари, сред които имаше и разбира се, не чак толкова добронамерени такива. Гладуиш бе упрекната от част от последователите си, че парадира с лукса, в който живее. 

"Нана, неотдавна ревеше, че мъжа ти е много болен и е преживял сърдечна операция. Сега се смееш и се хвалиш с подарък. Та-тъжна ли си или не? Липсва ти медийна изява ли? Смешно!“, написа възмутен последовател на 50-годишната водеща. Тя обаче не позволи да бъде нападана по този начин и отвърна, че е споделила за операцията на съпруга си, за да насърчи хората да се грижат за себе си: "Мъжът ми беше опериран преди малко повече от 2 месеца. Споделих това, защото вярвам, че човек е отговорен за своето здраве и трябва да прави най-доброто на което е способен. В случая да се преглежда. А от там каквото последва. И ми е ужасно приятно да видя, че искрено се интересуваш дали съм тъжна или щастлива", отвърна Нана.

Вижте още: Оперираха мъжа на Нана

Тези коментари явно се появяваха само за цвят, защото по-голямата част от писанията под поста на основателката на Фондация „Една от 8“ бяха положителни. Наследникът на Нана в „Съдебен спор“ също не остана по-назад и ѝ честити новото возило: "Две красавици! Скоро да ме повозиш, но не в багажника!", написа Жоро Игнатов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама