Участничка от "Фермата" се венча с костюм


Участничка от "Фермата" се венча с костюм
Снимка: Facebook

Фолклорната певица Лилия Семкова от „Фермата“ 4 се омъжи. Тази новина сподели в социалните мрежи самата тя цели два дена след сватбата. Събитието се е състояло на 5-ти октомври, а интересното е, че Лилия никак не е била обикновена булка, защото вместо с бяла рокля, тя се омъжва с елегантен костюм.

Изисканата сватба на бесарабската българка

Певицата и любимият ѝ се вричат във вярност край Свиленград. За място на събитието, те избират изиската винарна, а церемонията се провежда на открито. По снимките можем да съдим, че сватбата не е била голяма, а напротив – по- скоро са присъствали само най-близките роднини и приятели на семейството.

В социалните мрежи по повод щастливия ден бесарабската българка написа: „Най-щастливият ден в живота ми! Очите ми са пълни със сълзи от щастие и благодарност към моя съпруг, който ме прави най-щастлива и обичана жена!“, споделя народната изпълнителка.

Коя е Лилия Семкова?

Припомняме, че Лилия е бесарабска българка, която идва в България, за да участва в "България търси талант" през 2015-та година. По-късно тя се включва и в риалити форматът "Фермата" сезон 4, откъдето набира по-голяма популярност.

Вижте още: Лилия Семкова от "Фермата" най-после получи българско гражданство

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама