Това ли е новият любим на Анджелина Джоли? (СНИМКА)


Това ли е новият любим на Анджелина Джоли? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли не обича да говори за любовния си живот след Брат Пит, с когото все още са в процес на развод, макар че се разделиха още през 2016 година. От известно време се носят упорити слухове, че 49-годишната актриса отново има мъж до себе си. Става въпрос за британския рапър и политически активист Акала.

През уикенда 40-годишният мъж беше забелязан на парти в Ню Йорк, организирано от Джоли за нейната компания Atelier Jolie. Това се случи два дни след като Акала се присъедини към Анджелина на 62-рия филмов фестивал в Ню Йорк за премиерата на нейния филм "Мария" в зала Alice Tully в Линкълн център.

Повече за отношенията им

Джоли е била виждана публично няколко пъти с Акала, въпреки че източници казаха пред People, че те са просто приятели.

Актрисата предизвика слухове за романтична връзка с Акала, когато двамата бяха видени да излизат от нейния хотел в Италия по време на Международния филмов фестивал във Венеция през август. In Touch твърди, че актрисата се вижда с музиканта повече от година.

Слуховете за първи път започнаха, когато Акала се присъедини към Джоли и дъщерите ѝ Захара, 19, и Шайло, 18, на литературния фестивал Calabash в Ямайка през май миналата година. Очевидец сподели тогава, че той се отнасял много грижовно към тях. Двамата са вечеряли заедно в Милано шест месеца по-късно, твърди още In Touch.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама