Тони Стораро разкри тайната на дългогодишния си брак (СНИМКИ)


Тони Стораро разкри тайната на дългогодишния си брак (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Тони Стораро, който на 2 август навърши 47, може да се похвали с дългогодишен и щастлив брак. Известният поп-фолк певец разкри как той и съпругата му Валя са успели да съхранят отношенията си.

"Ако жената иска да опази семейството си, тя ще го направи. Всичко е в ръцете на жената. Нашата професия например е много лоша относно семейството. Всеки ден са заведения, девойки, пътувания, нощен живот, алкохол. И ако жената иска да си запази семейството, тя трябва да бъде всеотдайна за децата, да прави компромиси с работата на мъжа си." Това разкри изпълнителят в интервю за в. "Телеграф".

Вижте още: Глория бясна: НЕ съм стригана от Жоро Илиев!

Стораро и жена му имат двама сина - Фики и Емрах, които са тръгнали по стъпките на баща си и се радват на голям успех в поп-фолка. Тони с гордост сподели и за внуците си от Фики.

"С по-големия сме постоянно заедно. Взимам го с мен навсякъде, по сватби на роднини, на участия. На него му е много интересно. Виждам го как расте и как започва да попива от живота. Внучката ми е много мъничка все още. Обичам ги много, радвам им се. Малкият Тони има голям интерес към музиката. При нас си е наследство. И дядо ми е бил музикант, и прадядо ми, синовете ми също. Сега е негов ред. Навсякъде около нас е пълно с музикални инструменти и е неизбежно. Свири на пиано, на китара и на кларинет, все има на какво да практикува таланта си. Това е хубава професия и съм щастлив, че продължава традицията ни, а и определено има кой да му помага. Човек трябва да има една професия в живота си и да се занимава само с нея. Животът е много суров за хора, които нямат занаят и родителите не са мислели навреме да насочат децата си. Няма значение каква работа е, всеки занаят е красив сам по себе си. Имаш ли занаят, всичко останало ще ти потръгне. Всеки трябва да знае какво иска."

Вижте още: Благо Джизъса се отметна от желанието си за "естествена жена": Ивана е идеална!

Стораро е категоричен, че иска да научи внуците си да бъдат "честни хора, трудолюбиви, да не лъжат, да не мамят".

"Искам да имат спокоен живот, както живяха моите баба и дядо. Както се казва, те си заминаха като по книга. Младите не знаят как да живеят, толкова е опасно с тези медикаменти. Искам да ги опазя от тези неща. Доколкото мога, защото много си зависи и от тях."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама