Тони Димитрова изригна: Бони е патологична лъжкиня!


Тони Димитрова изригна: Бони е патологична лъжкиня!
Снимка: Facebook

Поп-фолк певицата Бони не само, че не успя да спечели звездния финал на Hell's Kitchen, ами си навлече и гнева на Алекс Гърдева, а и на много от зрителите, които не одобряваха нейната игра.

Преди дни ромската изпълнителка сподели в интервю за "Кухнята след Ада", че е позитивен човек и бяха от интриги. Нейното изказване породи противоречиви коментари във Facebook профила на кулинарното риалити.

Тони Димитрова за Бони

Сред потребителите, които се изказаха неласкаво за Бони, беше певицата Тони Димитрова.

"Патологична лъжкиня! И кълне жестоко, когато не я снимат! Преживяла съм го във "Великолепната шесторка". А пред камерите се прави на светица!" и пояснява нещо много важно: ""Но не е до етнос, до човека е!"


Какво мислят други потребители за участието на Бони

"Бона е страхотна манипулатурка,гледах подкаста със Станислав,той слеэе до нейното ниво и обърнаха интервюто на грозно клюкарене и интриганстване..За нея знаем,от него не го очаквах.Тази жена е толкова арогантна,след всичко което се изписа за нея,вместо да се засрами продължава с интригите.Явно избягала от махалата,но махалата не бяга от нея."

"Ужас, тя беше най-голямата интригантка! Всички видяха какво представлява, много се изложи!"

"Тая нещо се обърка с думите. Нито е позитивна , нито бяга от интриги. Абе, хем грозна с тези корекции, жлъчна, нахална."

"Нагла и високомерна! Има много по кадърни от нея! Неприятна личност!"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама