Тайна от миналото: Опитът на Елизабет Тейлър за самоубийство


Тайна от миналото: Опитът на Елизабет Тейлър за самоубийство
Снимка: Getty Images

Покойната Елизабет Тейлър, която има четири деца - Майкъл Уайлдинг-младши, Кристофър Уайлдинг, Лайза Тод и Мария МакКиун, е героиня на новия документален филм " Elizabeth Taylor: The Lost Tapes" и разказва за живота ѝ в поредица от наскоро открити откровени интервюта.

Режисьорът Нанет Бърстейн разказва пред Fox News Digital: "Бях изненадана от някои от нещата, които е правила и за които е признавала. Като опита да отнеме живота си, например. Защото е била толкова нещастна от брака си с Еди Фишър и от факта, че той е опрял пистолет в главата ѝ и е казал: "Ти си прекалено красива, за да те застрелям". Някои от тези подробности за наистина бурни моменти в живота ѝ бяха откровения за мен".

За опита за самоубийство

"Тя беше толкова огорчена от себе си, че се опита да отнеме живота си заради децата си. Смяташе, че това е толкова егоистично. Но голяма част от нея се чувстваше в капан, като: "О, Боже мой, в този момент публично съм се развела с толкова много мъже, а все още съм в началото на 30-те си години". Тя толкова се срамуваше. Омъжи се за Еди Фишър, защото реагираше на смъртта на третия си съпруг Майк Тод, който трагично и внезапно загина в самолетна катастрофа", споделя Бърнстейн.

Звездата от "Клеопатра" - която почина през 2011 г. на 79-годишна възраст - е записана в новия документален филм да твърди, че се е чувствала "толкова изгубена" по време на брака си с Еди, защото той не е обичал да общува.

Вижте още: Любовни хроники: Елизабет Тейлър и нейните 7 съпрузи

"Никога не сме излизали. Сякаш не му харесваше да общувам с други хора... Започнах да спя по 14-15 часа. Опитвах се да избягвам всичко. Опитвах се да избягам от живота. Но по едно време бях толкова отчаяна, че наистина взех няколко хапчета за сън. Направих го съзнателно, спокойно и пред очите на Еди. Беше ми писнало от всичко. Не можех да се изправя пред мисълта за нов развод. Предпочитам да съм мъртва, отколкото да се изправя пред развод!", споделя кинозвездата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама