Светлана Гущерова обвини борец, че ѝ е счупил зъбите, той отвърна на нападките


Светлана Гущерова обвини борец, че ѝ е счупил зъбите, той отвърна на нападките
Снимка: Светлана Гущерова Instagram

Нов скандал се заформи около Светлана Гущерова. Блондинката обвини Кирил Терзиев, че ѝ е счупил предните зъби пред очите на децата ѝ. Тя направи това шокиращо признание на стори в Instagram.

"Наистина не мога да повярвам в каква държава живеем! Подкупна ли е полицията, за да се случва това?", написа разтревожената звезда в социалната мрежа.

Какво точно се е случило

"Ще споделя нещо, което касае сигурността на цялото ми семейство. Кирил Терзиев, бивш борец, преди минути ми посегна в колата ми пред децата ми Криси, Ани и Доби. Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо ме следи, след като бях заплашвана от 1 година от него. Досега мълчах! Но след като ми посегна през прозореца на колата ми – пак повтарям – пред очите на трите ми деца, чашата преля. Полицията не обръща внимание на сигналите ми! В каква държава живеем?"

Припомняме ви, че в началото на годината Светлана Гущерова отново сподели в социалната мрежа, че е била заплашвана с киселина и се страхува за своята и сигурността на семейството си. Тогава тя така и не разкри кой е инициатор на психическия тормоз.

Вижте още: Светлана Гущерова призна какви корекции има по лицето

Каква е версията на Кирил Терзиев

"Не съм докоснал дори Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил", каза  олимпийският медалист Кирил Терзиев пред "България днес".

По думите на Терзиев той е приятел със Светлана от години. По-късно става близък с мъжа ѝ - бизнесмена Християн Гущеров.

"Дал съм им купища пари. Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат", обясни той.

Бронзовият медалист от Игрите в Пекин разкри, че дори е наел Светлана на работа, за да може плеймейтката да има осигуровки. Той е застраховател и има офиси в София.

"За 2 години няма един работен ден. Взех я само, за да й вървят осигуровки, че да може да получава майчинство. Редовно съм ги питал и нея, и Християн: "Какво става с парите?", но... уви, само на обещания го карах", каза още Терзиев.

Каква всъщност е истината за луксозния живот на семейство Гущерови

"Християн идва при мен и иска пари, за да не го остави Светлана. Последния път се разплака пред мен, защото били резервирали почивка, но нямали пари да си я платят. А ако не заминели, щяла да го остави. И се разплака и ми казва: "Моля ти се, батко, ти си ми последната надежда". Просто целият живот, които демонстрират, е фарс. Не плащат на никого. Излъгаха сума ти детегледачки с пари. Обещаваха им апартаменти, но нищо. Дал съм 2 коли като първоначална вноска, за да може Християн да си купи така мечтания от него "Майбах". Кара го известно време. Спря да плаща лизинга. И им го взеха", каза още олимпийският медалист.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама