Стиляна Николова и Венци от "Островът" със силна връзка помежду си


Стиляна Николова и Венци от "Островът" със силна връзка помежду си
Снимка: Facebook

Оказва се, че златното ни момиче Стиляна Николова и горещият пожарникар Венцислав от риалити форматът „Островът на 100-те гривни“ са роднини. Те не само че са братовчеди, а и имат топла връзка – обясни самият Венци.

Стиляна е опора за Венци на "Островът"

Горещият пожарникар разказва, че именно думите на младата ни гимнастичка са стимула му да преминава през всички трудности на Филипините с лекота: „Пожела ми: „Бате, бъди себе си! Бъди смел!“. Преди всяка игра си повтарям нейните думи и те са изключителен стимул за мен. Стилияна е в сърцето и съзнанието ми, много обичам и нея, и цялото й семейство“, разкри 31-годишният огнеборец.

Стиляна Николова

Явно тези думи наистина му дават сили, защото на арената той просто помля противниците си. В битката за бързина и ловкост неговите жертви бяха Рената, един от най-добрите татуисти в България Владо и бившата ни гимнастичка Бистра.

Вижте още: Бистра не издържа тежките условия на "Островът"

Симпатиите си към художествените гимнастички обаче Венци не можа да скрие и в битката. Той се възползва от случая и поласка красивата Бистра с думи като „дама“, „пантера“ и „истински победител“. Това не учуди особено много другите участници, защото малко по-рано беше споделил, че има слабост към гимнастичките и гимнастиката като цяло: „Гимнастиката и гимнастичките в частност винаги са ми били слабост“, разкри мускулестият романтик.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама