Смях: Софи Маринова посети фитнес за първи път (ВИДЕО)


Смях: Софи Маринова посети фитнес за първи път (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Софи Маринова

Кралицата на българския поп фолк Софи Маринова реши, че вече е време да влезе във форма. 48-годишната звезда за първи път посети фитнес зала и това ѝ посещение се оказа повече от комично. Тя сама публикува тренировката си от фитнеса в Instagram, а по видеото ѝ можем да съдим, че едва ли ще има второ посещение.

Софка тренира по рокля

Изпълнителката от ромски произход сподели пред камерата, че това посещение ще бъде нейното първо и последно, с което даде да се разбере, че фитнесът и тренировките определено няма да се превърнат в част от живота ѝ. От клипчето ясно личи, че тя има слаба спортна култура, защото изпълнява упражненията боса и с рокличка, но кой може да я вини?

Няма как да не се посмеем на опитите ѝ за "плочки" и стегнато тяло, защото тя не спира да ни радва с изказвания си.

„После трябва да пия беналгин за костите….за загряване“, казва тя, докато се бори с кростренажора и „Дамско, лекичко като жена трябва да скачам“, мисли си на глас певицата, опитвайки се през това време да скача на въже.

Скачането на трамплин обаче, като че ли най-много ѝ допадна, като, разбира се, не пропусна да коментира и тази част от тренировката: „То това ще се пробие, но за 50-годишна жена е добре“.

Постът на Софи получи хиляди коментари от фенове, които по никакъв начин не ѝ се подиграха или обидиха, а дори напротив. "Който пее, зло не мисли!" и "Уникален сладур си бе, Софче! Обожавам те!", написаха под публикацията те. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама