След Захаринов: Обвързана ли е Анелия?


След Захаринов: Обвързана ли е Анелия?
Снимка: Instagram

След изненадващата си раздяла с акционера Любомир Захаринов, поп фолк певицата Анелия е много наранена. Това ясно си пролича в интервюто на звездата за сутрешния блок на Нова телевизия „Събуди се“, която категорично отказа да говори публично за любовния си живот.

Анелия все още не може да преживее Захаринов

По време на цялото си интервю изпълнителката твърдеше, че изглежда толкова млада, защото каквото и да се случва тя винаги е над нещата. Да, ама не! Когато беше попитана за отношенията си с бизнесмена Любомир, с когото дори бяха сгодени и подготвяха сватба, певицата махна с ръка и категорично отказа да говори по темата: „Не, не искам да говоря на тази тема. Дай следващия въпрос", беше категоричният ѝ отговор на въпроса.

Още: Анелия отново е сама, развали годежа със Захаринов (СНИМКА)

Анелия

Бившата на Коко Динев наскоро издаде новата си песен „Имам друг“, чието заглавие предизвика огромен интерес – отнася ли се това до личния живот на Анелия, или не? Певицата обаче бе сподели, че песента няма нищо общо с личния ѝ живот и че в момента няма човек до себе си: „Не, нямам друг в момента. Абсолютно съм щастлива, обгрижванана съм отвсякъде. Изобилието в живота ми е огромно. Животът ми става все по-хубав и по-хубав", разкри тя. Интересно обаче се оказа уточнението ѝ, че тя не е жена, която ще носи чинии и се занимава с битовизми. 

Каква е причината за раздялата на певицата и бизнесмена?

В медийното пространство се въртят слухове, че хазартният бизнесмен е изневерил на 42-годишната брюнетка с 20-годишно момиче и точно това е причината за разпадането на годежа им, но тази информация все още не потвърдена нито от единия, нито от другия. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама