Силвия Кацарова прави ритуал за сбъдване на желания


Силвия Кацарова прави ритуал за сбъдване на желания
Снимка: БНТ1

Оказва се, че Силвия Кацарова далеч не е посветена само на музиката. Българската Тина Търнър обикаля България за да представи мемоарната си книга „Мой сън“. В нея певица, освен за кариерата си, разказва за друга част от живота си, за която феновете ѝ дори не подозират.

Вижте още: Ася Капчикова изгонена от богатия си съпруг

Силвия Кацарова не просто е запленена от тайните на метафизиката и отвъдните светове, но има и някои ритуали за привличане на успех, които практикува.

"Луиз Хей има една книга – „Излекувай живота си“. В нея описва как от всяка емоция вътре в тялото се заражда болест. Например съпругът ви ви напуска, вие страдате. Любовната мъка при жените удря в рак на гърдите или рак на матката, при мъжете причинява рак на простатата.

Всяка емоция е свързана с нашето тяло. Затова трябва да сме по-задълбочени, да си задаваме въпроси от типа: „Защо си тук на Земята“. Хора, отворете си очите! Има си Създател. И вече са го виждали! Колко хора са били в кома и, връщайки се, казват: „Не ни се прибираше.“ Защо? Защото там е светлината, а тук живеем в тъмнина", споделя Кацарова пред в. "Телеграф".

Вижте още: Снахата на Ахмед Доган бясна, развежда се с Демир заради изневяра (СНИМКА)

Тя е категорична, че метафизиката и Вселената са ѝ помогнали за много неща в живота.

"30 години живея така. Каквото си мечтая, написвам си го на едно листче – това са моите практически упражнения, които споделям с близки – слагам си го под възглавницата… Не аз съм ги измислила тези неща – има една книга „Поръчки към Вселената“, това е мъдростта, от която трябва да се учим, на хора, които са минали през това сито.

Вече всичко е измислено, ние просто трябва да се отворим за знанията, а не да живеем само тук и сега, да сме изцяло обзети от това какво да облечем, на какъв купон да отидем и такива глупости. Това отдавна не ме вълнува", споделя още певицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама