Силвия Кацарова живее в палат за милиони


Силвия Кацарова живее в палат за милиони
Снимка: БНТ1

Мечтата на всяка жена е да се чувства като кралица, а Силвия Кацарова определено я е постигнала. Изпълнителката на вечната българска песен "Топъл дъжд" се шири в баровско имение в тузарския квартал "Бояна". Цената му според експерти е около 2 милиона лева, пише Flagman.

Вижте още: Джесика Частейн застава начело на Международния филмов фестивал в Маракеш

Скъпарският имот, в който Кацарова е новодомка, разполага с няколко спални и бани, огромен хол, гардеробна за купищата тоалети на певицата, веранда, двор, гаражи и още редица екстри. Инвестицията била на младия съпруг на Кацарова – Любомир Димитров.

Макар да се слави като добра домакиня, за новата къща Силвия е ангажирала специализирана в почистването фирма, която да поддържа хигиената в дома ѝ. Преди да се нанесат с Любо, повикали 7 чистачки, за да излъскат всеки сантиметър в палата.

Съпругът Любо от години развива собствен бизнес в Австрия. Той притежава имоти във Виена, вила в Алпите, както и на българското Черноморие.

"Нелепо е да се мисли, че съм с него заради парите. Аз съм от друго поколение, за нас тези работи нямат никакво значение", категорична е изпълнителката.

Вижте още: Помните ли поп-фолк певеца Магапаса? Вижте сватбата му! (СНИМКИ)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама