Шокиращо: Как е изглеждала истинската Жена-котка преди корекциите (СНИМКИ)


Шокиращо: Как е изглеждала истинската Жена-котка преди корекциите (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Джоселин Уилденщайн, известна като Жената-котка, сподели в събота снимка, предлагаща рядък поглед върху естествената ѝ красота преди драматичната ѝ трансформация.

82-годишната швейцарка използва Instagram, за да публикува пожелания за рождения ден на дъщеря си Даян.

На кадъра русокосата красавица излъчва елегантност и блясък в шикозна рокля, докато държи малкото си дете в скута си.

Коя е Джоселин Уилденщайн

Джоселин Уилденщайн е родена в Лозана, Швейцария. Това, с което е най-известна, е любовта ѝ към луксозния начин на живот и манията ѝ по пластичните операции, заради които си е спечелила прякора Жената-котка. Тя има зад гърба си брак с Алек Уилденщайн, който ѝ носи милиарди в банковата сметка. Ражда му две деца - Даян и Алек-младши. Именно съпругът ѝ е този, който първоначално я бута към корекциите, защото бил ужасен от старостта. През 1997 се разделят, тъй като той се влюбва в друга, а разводът е финализиран през 1999. Джоселин получава 2,5 млрд. долара, а Алек е длъжен да ѝ плаща още по 100 млн. долара в продължение на 13 години. През 2008 г. той умира и седем години по-късно семейството му престава да плаща алименти на бившата му жена.

Вижте още: Светлана Гущерова ПРЕДИ пластичните си операции

Тя продължава да се "подмладява" и след развода и според  слуховете е похарчила многомилионното състояние, оставено от бившия ѝ съпруг. През 2016 г. Джоселин заяви, че е фалирала и дори не може да си позволи да плаща за апартамента в Тръмп тауър в Ню Йорк, където живее в продължение на много години.

В момента е сгодена за дългогодишния си приятел Лойд Клайн, който е 17 години по-млад от нея. И макар че връзката им е на приливи и отливи, осеяна с множество скандали и насилие, двамата все още са заедно.

 

Вижте още: Звезди, съжаляващи за пластичните си операции

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама