Шеф Борис Петров е неузнаваем, стопил се е (ВИДЕО)


Шеф Борис Петров е неузнаваем, стопил се е (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Шеф Борис Петров, който е известен не само с добрите си кулинарни умения, но също с острия си език, е направил голяма физическа трансформация. Той е успял да отслабне с цели 30 килограма. Готвачът разкри, че се е вталил благодарение на строг хранителен режим и усилени тренировки в залата и на открито.

"Няколко снимки за тези, които мислят, че тридесет килограма мазнина са си отишли от тялото ми с химия или със скапаните фатбърнари дето рекламират "нацепени батки" в интернет и повреждат сърцето. Колелото до кревата е истината, 50 минути "планинска верига" -15 км, 50% лайт, 50% интензивно. Всеки ден и така пет месеца.

Постоянство е пътят към успеха, защото човек може да бъде в най-върховната си форма дори в навечерието на 56! Диетата ми е простичка, ползват я доста спортисти в напреднала спортна възраст, включително Кристиано Роналдо. Базира се на чисти храни, с които се занимава НАСА през последните две години. Смешното е, че в биомагазините хората ги заобикалят", коментира Борис към долното видео в TikTok.

@chefpetrov #CapCut ♬ The Power of Affirmations for Success (Self Confidence and Abundance of Fortune) - Aank

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама