Шакира за Пике: Изцелението ще отнеме много време


Шакира за Пике: Изцелението ще отнеме много време
Снимка: Getty Images

Шакира разкри, че все още се лекува от раздялата с Жерар Пике, която се случи през 2022. Колумбийската певица обясни в интервю за GQ Spain, че музиката много ѝ е помогнала.

"Не беше лесно да разпозная цялата уязвимост, която чувствах по времето, когато написах този албум ("Las Mujeres Ya No Lloran"), и след това да се разголя", каза Шакира за най-новото си произведение, "Las Mujeres Ya No Lloran", което се превежда от испански като "Жените вече не плачат".

"В продължение на много месеци след раздялата ни мълчах, опитвайки се да започна траура си, но не можех наистина да започна да скърбя, докато не започнах да пиша музика. Това беше моят начин да се лекувам. И продължава да бъде. Скръбта е процес, който не е линеен. Пълно е с върхове и спадове."

Вижте още: Откриха статуя на Шакира в родния ѝ град (ВИДЕО)

За Пике

"Любовта на Пике се оказа измамна. Това повлия на личността ми. Не мога да му простя, че предаде доверието ми с друга", категорична бе Шакира.

"Изцелението ще отнеме много време. Той отне живота ми, но ми даде много приятели. Никога не съм получавала такава любов от приятелите си", добави още колумбийката.

Припомняме, че Шакира се раздели с Жерар Пике, след като той ѝ изневери с младата Клара Чиа Марти, с която в момента е във връзка. Наскоро той също коментира раздялата им, като каза: 

"В края на краищата истината за това, което се случва или се е случило, не се казва така, както се е случило в действителност. Не мога да го контролирам. Разбирам, че всеки има своя собствена гледна точка. Много хора, които не ме познават, правят предположения за мен. При нас има свобода на словото."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама