Сашо Кадиев с трогателни думи за сватбата си (СНИМКИ)


Сашо Кадиев с трогателни думи за сватбата си (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Както вече ви съобщихме, Александър Кадиев и половинката му Ивелина Чоева сключиха брак на 17 август в красиво шато край Сопот.

На тържеството на сина на Катето Евро не лисваха и звезди от родния шоубизнес, сред които поетът Добромир Банев, Александра Богданска и Деси Стоянова, която е дългогодишна телевизионна половинка на Кадиев.

Изглежда, че Сашо е получил не само мечтаната съпруга, но и идеалното сватбено тържество. Той сам се похвали за това в социалните мрежи, като сподели и кадри.

Сватбата през очите на Кадиев

"17.08.2024 Казахме "да" на любовта с надеждата да е завинаги.

Сватбата за нас винаги е била събитие, което е много повече от един купон! Затова направихме романтично и приказно тридневно преживяване с най-близките до сърцата ни хора! Насладихме се на всеки момент и се чувстваме истински щастливи и обичани! Можем смело да кажем, че сбъднахме сватбата на мечтите си! Врекохме се в любов сред лозята, където най-любимите ни същества, заедно с нас се смяха и плакаха от радост! Имаме толкова истории и моменти, които сме събрали и ще ви разкажем, че нямаме търпение да преживеем отново и отново всеки миг на вълнение.

Само ще ви загатнем:

вечеря под звездите, лични поздрави и изненади, дъжд, гръмотевица преди заветното "да", книги от щандове в подлезите, специални танци, хореографии и магии дори! Казвам ви, че си беше вълшебно!

Пожелаваме си животът ни да е все така пъстър от преживявания и емоции, както по време на тези три дни. И нека любимите ни хора са винаги около нас!", написа Кадиев в социалните мрежи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама