Риана се разголи в родината си Барбадос (СНИМКИ)


Риана се разголи в родината си Барбадос (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Риана участва в ежегодния карнавал Crop Over в Барбадос. 36-годишната певица отлетя за родината си, за да присъства на традиционния фестивал на плодородието за първи път от 2019 г. насам. Събитието, известно още като парад на Големия кадуент, се проведе в Сейнт Майкъл.

Визията на Риана

Звездата се разходи по улиците на острова в пъстра визия от скъпоценни камъни и обемни пера. Облеклото ѝ беше допълнено от украшение за глава, което също беше съставено от бижута. Певицата спираше по време на разходката, за да позира пред фотографите, както и да се снима с охранители и фенове.

Риана участваше всяка година в карнавала, който е важна част от културата на жителите на острова, но звездата пропусна последните пет години заради пандемията от коронавирус и раждането на синовете ѝ RZA и Riot. Празникът възниква в плантациите за захарна тръстика по време на робството и отбелязва края на жътвата.

По-рано Риана се снима за пет корици на новия брой на списание Perfect. Певицата се пробва в образите на "съпруга на мафиот" и позира с "тигрова кожа".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама