Ревност обзе Виктор в "Биг Брадър" (ВИДЕО)


Ревност обзе Виктор в "Биг Брадър" (ВИДЕО)
Снимка: Nova/screenshot

Сложните отношения между Теодора и Виктор започнаха да ескалират в „Биг Брадър“, след като културистът дори започна да ревнува бившата гимнастичка от друг участник в предаването. Това му поведение донякъде може и да бъде оправдано, защото едва преди седмица двамата взаимно си признаха, че са си важни един за друг.

Вижте още: Пламен от "Биг Брадър" не е виждал дъщеря си Алекс Гърдева 18 години (СНИМКА)

Пламенната любов между Виктор и Беба

Похвалите към Радо, които бяха по повод честото му домакинстване в Къщата станаха причина за сериозна ревност от страна на Виктор. Той сериозно се засегна и дори стигна дотам да пита Беба кой е мъжът мечта за нея – той или Радо. А само малко преди да се разрази този скандал влюбеният мъж ѝ направи комплимент, че е много сладка без грим, а когато е гримирана се превръща в „мръсница“.

Тъмнокосата Теодора обаче никак не е толкова нежна с чувствителния си обожател и дори му заяви, че любовните драми ѝ идват малко в повече и че лиготиите не са по нейната част. По това, което показва Теодора до този момент, можем да съдим, че тя е много рязка с мъжете и обича да бъде "преследвана" и обгрижвана от тях, но пък не позволява на никого да навлиза в личното ѝ пространство. Теодора сама признава, че харесва по бурни връзки, защото със скучните мъже не ѝ е интересно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама