Разкрита: Влюбена ли е отново Тита? (СНИМКА)


Разкрита: Влюбена ли е отново Тита? (СНИМКА)
Снимка: Instagram

След бурната си връзка и разваления годеж с ММА боеца Недко Николов, Тита отново е влюбена. Тази новина обаче не разбираме лично от нея, а от последния ѝ пост в Instagram, който я издава.

Тита отново е на гребена на любовта

Вижте още: Жената на Азис: Станахме приятели, защото разбрах, че е гей

Сексапилната певица качи снимка от заведение преди няколко дни, но интересното е, че на масата забелязваме пура, която най-вероятно е на възлюбения ѝ. Влизането на пурата в кадър едва ли е случайно – може би точно загатване е целял постът на младата инфлуенсърка. Тита многократно е споделяла, че в момента няма човек до себе си и последното такова откровение беше само преди няколко месеца, но тези думи явно са били от предпазливост, защото отдавна се говори, че девойката не е сама. 

В публичното пространство се носят слухове, че връзката на 25-годишната изпълнителка не е от скоро. Христина обаче най-вероятно предпочита да не се говори за любовния ѝ живот и затова решава да крие новия си любим. Близки до нея хора споделят, че от известно време тя е в страхотно настроение, за което най-вероятно е отговорно новото гадже – тази информация обаче все още не е потвърдена официално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама