Разкрит: Благо Джизъса не се интересува от сина си


Разкрит: Благо Джизъса не се интересува от сина си
Снимка: Blagoy Georgiev/Instagram

Бившата съпруга на известния български футболист Благой Георгиев разкри, че той изобщо не общува и не проявява никакъв интерес към сина си. Рускинята Есмер Омерова направи това признание публично в подкаст епизод.

Вижте още: Дъщерята на Ванко 1 с краен коментар за раздялата си с Благой Георгиев

"Големият ми син не помни футболиста"

Любовта между Есмер и Благо пламва по времето, когато той играе за „Рубин“ в руския град Казан. През 2015-та двамата се женят, а малко след сватбата се ражда и синът им Елай. Връзката им обаче бързо приключва и едва 6 месеца след раждането решават да се разведат. Рускинята има и втори брак, но той приключва по същия начин.

Есмер Омерова и Благой Георгиев

„И с двамата ми бивши мъже не общувам. Те не проявяват интерес към децата. Големият ми син не помни футболиста. Той е отраснал с баща ми и брат ми. Как да приеме българския футболист, който до ушите е в татуировки и с изкуствени зъби?“, възмутено разказва красавицата.

Младата жена споделя, че е готова да позволи на Джизъса да общува с детето си, ако някога изяви желание, но казва, че той все пак ще трябва да спазва някакви граници, защото синът му вече се е превърнал в личност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама