Първи любовни страсти в "Игри на волята" (ВИДЕО)


Първи любовни страсти в "Игри на волята" (ВИДЕО)
Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Новият сезон на любимото предаване „Игри на волята“ едва започна, а във въздуха започнаха да се усещат първите любовни трепети на някои от участниците. С всеки нов епизод се запознаваме все по-добре с участниците, с техните силни и слаби страни, те самите правят същото и точно това е причината на хоризонта вече да се задават любови и страсти.

Добринов и впечатленията му от красавицата Пелипенко

След интересния обрат в първата битка на капитаните между Светлин, който води Дръзките, и Раду Шулек от отбора на Силните, Шулек успя да излезе като победител в двубоя. През това време обаче Димитър Добринов разкри симпатиите си към Полина Пелименко, с която са част от племето на Гордите.

Красивата Пелименко е с полуукраински и полуруски произход, което донякъде обяснява нежните ѝ черти. В момента красавицата е модел, но освен това се занимава и с танци. Бившият войник споделя, че за него моделката е много магнетична и има страхотно излъчване.

"Пелипенко е много очарователна, красива, магнетична. Има страхотно излъчване. На арената се представя като истинска амазонка. Не се оплаква изобщо, държи се мъжки и това много ми харесва", споделя Добринов.

Вижте още: Изненада: Нова водеща в "Игри на волята" (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама