Предполагаемата приятелка на Гришо проговори за отношенията им (ВИДЕО)


Предполагаемата приятелка на Гришо проговори за отношенията им (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Туркинята Екин-Су Чулчулоглу проговори за слуховете, че тя и най-добрият български тенисист Григор Димитров имат романтична връзка. Звездата от риалити предаването The Love Island сподели за отношенията си с Гришо в предаването What Happens Live!

Какво каза Екин-Су за нашия тенисист

"Ние сме приятели, поддържаме връзка и това е личният ми живот", каза тя, след като изглеждаше шокирана от въпроса на водещия Анди Коен.

Британският таблоид Daily Mail първи съобщи, че Екин-Су и Димитров са се срещали "тайно", твърдейки, че тенисистът все още не е бил склонен да направи връзката им публична.

"Те просто се опитваха да се скрият", каза източник, който е забелязал двойката да се разхожда по улиците на Париж.

"Изглеждаха добре заедно, тя се усмихваше и се смееше, просто изглеждаха така, сякаш се забавляваха. Екин-Су изглеждаше наистина спокойна, беше очевидно, че има химия и нямаше как да не го забележите. Изглеждаха наистина комфортно в компанията един на друг."

Още преди слуховете да започнат, Екин-Су изглежда се отдаде на новооткритата си любов към тениса това лято, като посети първенството на Уимбълдън през 2024 г. през юли и кортовете на Монте Карло Кънтри Клуб, където Димитров живее и тренира.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама