Потвърдено: Евгени и Валерия от "Ергенът" не са заедно


Потвърдено: Евгени и Валерия от "Ергенът" не са заедно
Снимка: "Ергенът"/Facebook

Евгени Генчев и доскорошната му половинка Валерия вече не са заедно. Подобни слухове се появиха отдавна в публичното пространство, но сега самият Евгени ги потвърди на стори в Instagram. Генчев и победителката от втория сезон на "Ергенът" бяха двойка почти година, но както споделя Евгени „само романтиката не е достатъчна“.

Евгени и Валерия трябва да се преструват на влюбени

На стори в Instagram пианистът отговори на няколко въпроса, един, от които беше дали вярва в истинската любов. Отговорът му никак не беше кратък, но беше положителен: „Романтик човек съм. Проблемът е, че повечето хора вярват, че това е достатъчно в едни взаимоотношения. Живеем във време, когато при първото неудобство, започваме да гледаме вратата и сменяме партньорите като носни кърпи. Нищо качествено и трайно не е създадено в света по този начин".

Евгени и Валерия

Още преди няколко месеца се появиха слухове, че 26-годишната Валерия има връзка с мъж на име Георги, който също като нея се занимава с доброволчество и помага на бездомни животни – това обаче си остават само догадки.

Моделката и музикалният виртуоз най-вероятно са се разделили още преди началото на лятото, защото през юни Евгени отпразнува рождения си ден в планината, но сам. По същото време и нежната Валерия беше на разходка из горите, но не с любимия, а с приятелка.

Двамата все още имат платени ангажименти, на които трябва да присъстват като двойка и да се преструват на щастливо влюбени, въпреки че вече не се следват дори в Instagram.

Вижте още: Отложиха снимките на "Ергенът"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама