Подобно на Пъф Деди: Кание Уест организирал извратени секс партита


Подобно на Пъф Деди: Кание Уест организирал извратени секс партита
Снимка: Getty Images

Журналистите на "Дейли Мейл" публикуваха нови изявления от делото, заведено от бившата асистентка на Кание Уест Лорън Пишота, която преди това го обвини в изнасилване. Това се е случило на едно от партитата на Пъф Деди, който в момента е обвинен в трафик на хора и в насилие.

Според Пишота офисът на Кание бил истинска "площадка за секс игри", а съпругата му Бианка Ченсори – "координатор на секс партита". Бианка се превърна в една от най-обсъжданите личности през изминалата година благодарение на разголените тоалети, с които се появяваше публично. Според Лорън Пишота тя "се радва да участва в извращенията на Кание" и като цяло демонстрира странни сексуални наклонности. Лорън добави, че Уест веднъж я хванал за гърлото, докато Бианка "гледаше спокойно".

Преди ден се появиха онлайн съобщения, базирани върху делото на Лорън, че Кание Уест искал да преспи с майката на Бианка. В началото на лятото Пишота заведе друго дело срещу Уест. Самият рапър обаче нарече обвиненията "безпочвени" и обвини Лорън в изнудване.

По-рано медиите съобщиха, че 47-годишният Кание Уест и 29-годишната Бианка Ченсори са се разделили, но по-късно бяха забелязани заедно. Според запознати всички са ги забравили и те отново са решили да привлекат вниманието върху себе си.

Източник: БГНЕС.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама