Почина един от братята на Майкъл Джексън


Почина един от братята на Майкъл Джексън
Снимка: Getty Images

Американският певец и музикант, член на групата The Jackson 5 и по-голям брат на Майкъл Джексън - Тито Джексън, почина в САЩ на 70-годишна възраст, съобщиха световните осведомителни агенции.

"С натежало сърце съобщаваме, че нашият любим баща, членът на Залата на славата на рокендрола Тито Джексън вече не е сред нас. Шокирани сме, натъжени и с разбито сърце. Баща ни беше невероятен човек, който се грижеше за благополучието на всички", написаха синовете на изпълнителя на страницата му в Instagram.

Официална причина за смъртта не се съобщава. Порталът "Ентъртейнмънт Тунайт" с позоваване на бившия мениджър и дългогодишен приятел на семейство Джексън Стив Манинг посочва, че изпълнителят е получил инфаркт по пътя от Ню Мексико към Оклахома.

Тито Джексън е роден на 15 октомври 1953 г. в Гери, щата Индиана. Той е третото от деветте деца на известната фамилия Джексън. Става известен с изпълненията си като член на групата The Jackson 5, прочула се с композиции като "ABC", "I Want You Back" и "I'll Be There".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама