Пламен от "Биг Брадър" не е виждал дъщеря си Алекс Гърдева 18 години (СНИМКА)


Пламен от "Биг Брадър" не е виждал дъщеря си Алекс Гърдева 18 години (СНИМКА)
Снимка: Nova

Участникът Пламен Гърдев, който долетя чак от Щатите, за да участва в новия сезон на „Биг Брадър“ се оказа баща на участничката от първия сезон на „Ергенът“ Александра Гърдева. Известната психоложка обаче не била виждала баща си през първите 18 години от живота си.

В какви отношения са Пламен и Александра?

Отношенията между баща и дъщеря в момента са прекрасни - това разкрива самата Алекс, но те не са били такива винаги. Тя разказва, че родителите ѝ са се разбирали перфектно, но това не важало и за нея: „Преживяла съм моите травми. През тези 18 години, в които не съм виждала баща си, ми е било тежко. Първият ми спомен от него е на абитуриентския ми бал. От този момент до ден днешен поддържаме прекрасни отношения. Мога да кажа, че той е най-невероятният баща. Не го обвинявам за нищо и изпитвам единствено любов. Въпреки че са разделени см майка ми, те са запазили добрите си отношения и нито един от двамата не ми е говорил срещу другия“, споделя психоложката.

Пламен и Александра Гърдеви

Вижте още: Няма да повярвате на кого е дъщеря Кристи от "Биг брадър"

Отсъствието на баща ѝ не е единственият шок в живота ѝ, защото едва преди 2 години Алекс разбира една от най-големите тайни на семейството си. Баща ѝ е имал друга връзка преди тази с майката на инфлуенсърката, от която има син. Финалистката от „Ергенът“ споделя, че е много щастлива от запознанството и контакта с по-големия си брат, за когото дори не е и подозирала цели 30 години, информира „Филтър“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама