Отнеха титлата на "Мис България" 2023, ето защо (СНИМКИ)


Отнеха титлата на "Мис България" 2023, ето защо (СНИМКИ)
Снимка: VIP Fashion Group

Конкурсът "Мис България" ще отнеме титлата на  Елизабет Кравец, която спечели миналата година. Това съобщиха от организацията с пост на решението в своя Facebook профил.

Причината за решението

Ръководителят на конкурса Гаел Бонел Санчез обясни, че Елизабет Кравец, която има украински корени, ще бъде освободена от титлата си, тъй като подронвала имиджа и престижа на "Мис България". Тя многократно е била предупреждавана, но не е променила поведението си, заради което се е стигнало да крайното решение.

"За съжаление, тези нарушения увредиха репутацията, имиджа и престижа на нашия национален конкурс за красота, като г-ца Кравец не изпълни задълженията налагани от дадената й титла. В резултат на това организацията Мис България понесе щети накърняващи нейните бизнес отношения както с дългогодишни партньори, така и с нови такива."

Елизабет Кравец вече няма право да ползва търговската марка с наименованието "Мис България" в своята комуникация, включително в социалните мрежи и във фактурите си.

Кой ще поеме короната

Титлата на "Мис България" 2023 ще се поеме от първата подгласничка, Илияна Борисова. Тя ще изпълнява отговорностите, свързани с короната.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама