Отказаха участие на Мила Роберт заради скандала с българското знаме


Отказаха участие на Мила Роберт заради скандала с българското знаме
Снимка: Instagram Мила Роберт

Вече започнаха проблемите за Мила Роберт, след като захвърли българското знаме на София прайд. Младата певица трябваше да бъде част от програмата на събора "Аспарухово пее и танцува" в едноименния варненски квартал, но няма да участва заради скорошната си скандална проява.

Каква е причината

"Като разбрах за скандалното ѝ поведение, отказахме нейното участие. В момента сме в процес на търсене на изпълнител на нейното място. "Аспарухово" е район, където живеят хора, които обичат и пазят българските традиции и този ежегоден събор "Аспарухово пее и танцува", който съществува вече 57 г., е доказателство за това, че жителите на района тачат българщината", коментира кметът на района Ивайло Маринов.

Какво се случи на София Прайд

На събитието, което се проведе в събота, 22 юни, първоначално тя беше облечена в къса рокля, изобразяваща българското знаме. В един момент тя я съблече, захвърли на сцената и остана по рокля в цветовете на дъгата, които се приемат като знаме на ЛГБТИ+ движението.

Вижте ВИДЕО ТУК.

Това предизвика остри реакции и мнозина укориха дъщерята на Ваня Щерева, че е поругала националното знаме. Беше сезирана и Софийската градска прокуратура за публично и демонстративно поругаване на българския трикольор.

Мила Роберт използва социалните мрежи, за да се извини публично, като категорично заяви, че е готова да си понесе последиците.

"Искам извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на "София прайд". Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение и ако мога да върна времето назад, бих я сгънала прилежно."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама