Още седем дела са заведени срещу Шон "Диди" Комбс


Още седем дела са заведени срещу Шон "Диди" Комбс
Снимка: Getty Images

Седем нови граждански дела са заведени срещу Шон "Диди" Комбс, включително две от обвинители, които казват, че са били непълнолетни по времето, когато твърдят, че са били дрогирани и нападнати от музикалния продуцент, съобщи "Си Ен Ен".

За първи път в продължаващата цяла година вълна от съдебни дела срещу Комбс са посочени други знаменитости, които са обвинени в участие в предполагаемо изнасилване, въпреки че не са идентифицирани по име.

Искове са подали три жени и четирима мъже. Всички с едно изключение казват, че са дрогирани от Комбс.

Делата са заведени в Ню Йорк, а инцидентите са станали в мегаполиса, Лос Анджелис и Лас Вегас на партита, организирани от музиканта.

Миналата седмица адвокат от Хюстън заведе дело срещу Кумс, като обясни, че представлява над 120 негови предполагаеми жертви.

Комбс е едно от най-известните имена в хип-хопа, продуцент и изпълнител. Спечелил е три награди "Грами". Работил е с музиканти като Мери Джей Блайдж, Ъшър, Лил Ким. Той основава "Бед бой рекърдс" през 1993 г., модна марка - "Шон Джон", марка водка, телевизионен канал, като продава дяла си в него през юни тази година.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама