Няма да повярвате кой е платил силикона на Ивка Бейбе (ВИДЕО)


Няма да повярвате кой е платил силикона на Ивка Бейбе  (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Не е тайна, че Ива Иванова, известна като Ивка Бейбе, има пластични операции. Скандалната репортерка обаче призна кой всъщност е платил за силиконовия ѝ бюст. Става въпрос за поп-фолк певеца Константин, който е дал 10 000 лева, за да може Ивка да се радва на големи гърди.

В подкаста на Алпер Чочев тя призна, че операцията се е случила, когато е работела в неговата дискотека и започва собствения си подкаст. Изпълнителят също е бил неин гост, като двамата си разменят закачливи реплики.

Ивка подканва Коцето да ѝ посвири на пиано, а той отвръща: "Ти кога ще ми посвириш на мен, аз знам, че си инструменталистка, можеш ли да свириш на дудук".

@classical_cubyr #music #duduk #konstantin #ivkabeibe #bulgariantiktok #fypage #funny #classicalcubyr #класическицубър ♬ original sound - Класически ЦУБър

Другата ѝ операция

Ивка Бейбе има и ринопластика, направена в Турция. Там платила само малка част от сумата, другото било за сметка на реклама на болницата. Тя сподели, че е имала нарушена носна преграда, което наистина ѝ е пречило да диша добре. След операцията започнала да има по-добро обоняние.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама