Няма да повярвате как изглежда днес Жана Бергендорф (ВИДЕО)


Няма да повярвате как изглежда днес Жана Бергендорф (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Жана Бергендорф отдавна не е издавала нова музика, като напоследък влиза в медийното полезрение не с таланта, а със скандалното си поведение. Преди дни 38-годишната певица зарадва феновете си с участие в столичен клуб.

Както сами можете да видите на видеото, изпълнителката е с доста променена визия. Тя е сменила ярко червената коса с оранжево-руса и видимо е напълнявала. Въпреки че вече не изглежда, както я помним, Жана продължава да се отличава с уникален глас, заради което си спечели бурни аплодисменти.

Какво написаха потребителите във Facebook:

"Пее като змей, без значение как изглежда. Таланта си е талант, а тя определено го притежава в изобилие!"

"Прекрасен глас...и честно казано никой не бива да съди, защото никой не знае кой през какво преминава!Не всеки е силен и преодолява Нещата по свой начин!"

"Гласът и е толкова кристално чист ,голям талант е!!! Но поведението и в живота и наркотиците трябва да ги изхвърли.Иначе ще пропадне.Приятна е за слушане ,страхотно изпълнение на песента!!! Жана откажи се от пороците ,музиката е в теб ти имаш страхотен глас !!!"

"Добра певица и много хубава.Но малко е понапълняла, което говори,че върви във правилната посока.Браво Жана!"

"Не можах да я позная! На нищо не прилича,но пък пее и пее... Музиката е в нея"

Проблемите на Жана Бергендорф

През март гласовитата певица беше арестувана за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта.

Вижте още: Жана Бергендорф обиждала и се опитвала да рита полицаи

Тя многократно е споделяла, че има сериозни проблеми с наркотиците и дори беше разкрила, че няколко пъти е влизала в клиника, за да се лекува.

"Длъжна съм да направя така, че всичко да е овладяно на 100%. Борбата с наркотиците продължава цял живот и тя е всеки ден, всеки час. Особено за нас артистите. Не искам да свърша като Уитни Хюстън или Ейми Уайнхаус."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама