Невероятно: Ето кои са звездите с най-много деца


Невероятно: Ето кои са звездите с най-много деца
Снимка: Getty Images/Guliver

Децата са най-голямото богатство, те са смисълът на живота за всеки един човек. Известните личности не са изключение. Въпреки че са заети с изграждането на кариера, те не са забравили главната си мисия в живота, а именно да оставят поколение след себе си. Днес ще ви запознаем с мъжете от екрана, които дори са преизпълнили тази мисия.

Кои са мъжете в света на звездите с най-много деца

Робърт де Ниро – 7 деца

Де Ниро

През април миналата година Де Ниро стана баща на малката Джия, която е седмата му рожба. Холивудският ветеран има още 5 деца от три различни жени, като една от дъщерите му е осиновена по време на първия му брак с актрисата Даян Абът.

Джуд Лоу – 7 деца

Лоу също като Де Ниро посрещна последното си дете миналата година. 51-годишният актьор вече има две малки деца от настоящата си съпруга Филипа Коун.

Кевин Костнър – 7 деца

Актьорът има три деца от бившата си съпруга Сидни Силва и четири от Кристин Баумгартнер, с която обаче се разделиха през 2023-та година.

Род Стюарт – 8 деца

Стюарт има общо 8 деца от пет различни жени, като първородната му дъщеря Сара Стрийтър е родена през 1963-та година.

Алек Болдуин – 8 деца

Болдуин

Заедно със съпругата му Хилария Болдуин имат 7 седем деца, а най-малкото от тях е на 2 годинки. Той има и още едно дете от първия си брак с фотомодела Ким Бейсингър.

Стелан Скарсгорд – 8 деца

Шведският актьор има 6 деца от първата си жена Май и още 2 от сегашния си брак с Меган Евърет-Скарсгард.

Мел Гибсън – 9 деца

Американският актьор и режисьор започва да създава семейството си през 1980-та година с раждането на дъщеря му Хана и продължава до това на най-малкия му син Ларс Джерард, който е роден през 2017-та.

Илон Мъск – 10 деца

Семейството на Мъск не е спирало да расте от 2002-ра година насам. Неговият първи син обаче умира, когато е едва на 10 седмици. След тази загубата той и съпруга му Джъстин Мъск стават родители на близнаци през 2004-та, а по-късно и на тризнаци. През 2020-та му се ражда син, а две години по-късно и дъщеря от канадската певица Граймс. Между временно обаче милиардерът отново става баща на близнаци, но този път майката не е Граймс, а мениджърка на една от компаниите му. 

Еди Мърфи – 10 деца

Децата на Мърфи са родени от 5 различни жени. Първото му дете е родено през 1989-та година, а последното през 2018-та. За бащинството си той споделя: „С времето осъзнах, че ако да поставиш децата си на първо място, никога няма да сгрешиш“.

Ник Кенън – 12 деца

Ник Кенън

На Кенън можем да връчим приза супербаща! Той заема първото място в класацията с 12-те си деца. „Всеки се събуждам развълнуван, че съм баща. Много се радвам на децата си, на всеки аспект от техния живот“, казва той.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама